ΠΡΟΦΙΛ

ΑΡΧΙΚΗ / ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σύντομο ιστορικό

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 στην Κέρκυρα από τον Ριγανά Αλέξανδρο του Σταύρου και έχει σαν αντικείμενο την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διαθέτει περιφερειακή άδεια από την ΕΕΤΤ.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Κέρκυρα στη Δ/νση Εθνικής Παλαιοκαστριτσης 89 στεγάζεται δε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με άνετο παρκινγκ και αποθηκευτικούς χώρους.

Η εταιρεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει :

4 Διανομείς με πολύχρονη πείρα στις ταχυμεταφορές.
2 Υπαλλήλους γραφείου.
3 Φορτηγά.
5 μηχανάκια .
Σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

 

Η εταιρεία προκειμένου να καλύψει και την πιο δύσκολη αποστολή συνεργάζεται με σημαντικές εταιρείες ταχυμεταφορών με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταφέρουμε κάθε είδους δέμα ανεξαρτήτου βάρους και όγκου σε όλο τον κόσμο με ταχύτητα, αξιοπιστία, ασφάλεια.Η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο των ταχυμεταφορών είναι εγγύηση για την σωστή και υπεύθυνη διακίνηση των αποστολών σας. Σκοπός μας είναι η άμεση παραλαβή και παράδοση των αποστολών στο χώρο του πελάτη.
Η παραλαβή των αποστολών γίνεται άμεσα μετά την ειδοποίηση από τον πελάτη. Οι δε παραδόσεις γίνονται αμέσως μετά την άφιξη των αποστολών στην Κέρκυρα. Οι πελάτες σε περίπτωση που δεν βρίσκονται στο χώρο τους για την παράδοση ενημερώνονται τηλεφωνικά ή με SMS.

Η εταιρεία έχει σαν σκοπό τα επόμενα χρόνια να αυξήσει το πελατολόγιο της και να διατηρηθεί στο χώρο των ταχυμεταφορών σαν μια αμιγώς Κερκυραϊκή επιχείρηση διατηρώντας χαμηλά το κόστος των αποστολών και διατηρώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε υψηλά στάνταρ.

TNT

Partner

SKYWALK

Partner

ΤΑΧΥΔΕΜΑ

Partner

CTS

Partner

DHL

Partner

INTRALINK

Partner

SPEEDEX

Partner